Summa sidvisningar

måndag 3 juli 2017

Ifrågasatt än en gång...


Så har årets Almedalsvecka börjat... Detta 'demokratitorg', där möte mellan människor och utbud av seminarier, överträffar varandra år från år. Det är av en del kallat för 'årets smörgåsbord i kunskapsinhämtande och av andra kallat för slöseri med skattebetalarnas pengar'.


Detta fenomen, startat av Olof Palme på ett lastbilsflak 1968, är ett unikt tillfälle att som besökare själv välja ut det absolut läckraste, det som lockar och tilltalar mest. I år över 4000 evenemang enligt dagsfärsk notering i Almedalsguiden - All time high! är återkommande uttryck.

Själv försöker jag ta till mig så mycket kunskap jag mäktar med... tar gärna tillfället i akt att även skaka hand, ställa frågor med föreläsare om möjlighet ges. Idag blev det med bland annat  Sverker Spaak från Migrationsverket. Ämnet gällde de som fått avslag på sin asylansökan och 'gått under jorden'! Idag gäller det hela 50%!

1 kommentar:

  1. Hej Ingemar!
    Trevlig fortsättning på sommaren.
    Hoppas verkligen KD gör allt som går för att undvika utvisning av ensamkommande ungdomar från Afghanistan, speciellt från gruppen Hazarerna som är kraftigt förföljda och särbehandlade i landet samt riskerar att dödas.
    Tack på förhand!

    Blessings from Hans Andrén

    SvaraRadera