Summa sidvisningar

måndag 27 augusti 2012

Lockrop på Junibacken

 

I söndags - den 26 augusti - anordnadess en hemvändardag på Junibacken i Stockholm. Landstinget Gävleborg var en av 25 aktörer på plats för att marknadsföra regionen som en attraktiv arbets- och bostadsort. Intresset var stort och händelsen hade i tidigt skede blivit uppbackat av olika aktörer.

För Karin Rystedt - HR-direktör vid Landstinget Gävleborg - fanns med stor tydlighet syftet med arrangemanget. Det gällde att visa på de goda karriärsmöjligheterna, satsningen på friskvård och arbetsmiljö samt medarbetarnas möjlighet att se sin del i en helhet. Detta var några av de faktorer som man ville locka med. Det gäller att minska behovet av hyrläkare och framför allt att få specialistläkare inom olika områden att hitta Gävleborg.

Själv tror jag mer på denna marknadsföring än tidigare lockrop på psykiatriker med hjälp av besök på Mackmyra Whisky eller besök på Läkerol Arena.

Lycka till Karin säger jag!... jag tror att du kommer att lyckas.
..

Camilla: Det som skulle få mig att flytta till gävleregionen är ett bra jobb med hyfsad lön och så boendet. Närheten till det mesta.
Ludvig: Brynäs! Ja och så finns det bra fiske i Smörnäs.

 
Fotograf - Gustav Gräll