Summa sidvisningar

onsdag 27 januari 2016

Förintelsens minnesdag

 
27 januari samlas människor över hela världen i en årlig manifestation. Det är den internationella minnesdagen för Förintelsens offer – samma datum som förintelselägret Auschwitz-Birkenau befriades 1945. 2005 deklarerade FN denna dag som internationell minnesdag. Sedan 1999 har det varit en nationell minnesdag. Det är en dag då vi hedrar minnet av alla som mördades under Förintelsen och en dag för alla som vill uttrycka sitt stöd för alla människors lika värde.

Bland överlevande finns samstämmiga vittnesmål, om att det är mer viktigt idag och i framtid, påminna oss om denna tragedi, som drabbade det judiska folket.

Det är så lätt att vänja sig. Så länge livet inte hotas accepterar vi allt. Att vänja sig är att som att få ett sandkorn i handen. Det är inte tungt. Men det kommer alltid mer, precis som tyskarnas förordningar och orättvisor under andra världskriget mot det judiska folket.

Med dagens växande antisemitism finns givetvis oron för barn och barnbarn. Alltfler judar lämnar sina hem i Sverige liksom i andra delar av världen för att återvända till Israel.

Uppmaningar finns återkommande i press om att bojkotta Israel liksom ständiga trakasserier, gör att allt fler judar ser en framtid i Sverige som omöjlig. Malmö har blivit symbolen för antisemitism, men problemet finns i övriga delen av Sverige och världen.På tal om bojkott... skall vi följa uppmaningarna kanske det är dags att skrota alla datorer som innehåller Intel Microship, dessa har nämligen utvecklats i Israel. Har man XP, Vista eller Windows 7 bör man avinstallera dem omedelbart av samma skäl. Glöm inte virusskyddet, bojkotta det! Om man har en mobiltelefon med kamera bör man omgående köpa en utan kamera eftersom chipet, ja just det - samma skäl. Sluta prata om alternativa energikällor såsom solenergi, eftersom forskningen bakom detta kommer från Israel. Är man läkare bör man i solidaritet kanske sluta informera cancerpatienterna om att det nu finns strålningsfri utrustning med tanke på att den är en israelisk uppfinning. Det är kanske dags att informera alla patienter som lider av hjärt- och kärlsjukdomar att bojkotta ballongsprängning, där en stent används, eftersom det är judar som har patent på utrustningen. Detta är ett litet expanderbart nätrör, som är tillverkat av rostfritt stål eller en koboltlegering vilket man kan återställa blodflödet i ett kärl till normal nivå. Kanske dags att avsäga sig sitt konto på Facebook, eftersom juden Zuckerberg uppfann det. Hur var det med Google... kanske dags att sluta använda detta, eftersom det var en jude som var uppfinnaren – Sergey Brin. På det här sättet stoppar vi det mesta inom svensk sjukvård och som följd av det kommer många människor att dö i förtid. Vi kommer även slå ut det mesta i våra samhällen som är direkt eller indirekt kopplat till den digitala utrustningen.

Tyvärr börjar de nazistiska slagorden från 1930-talet på nytt eka, nu i de sociala mediernas korridorer... "Kauft nicht beim Juden" – köp inte av judar!


Dags att vakna!