Summa sidvisningar

torsdag 30 maj 2013

Omdiskuterad jubiléumsfest - Landstinget Gävleborg 150 år!

 
Idag läser vi i media om den planerade Jubiléumsfesten - Landstinget Gävleborg fyller 150 år! - med åtskilligt av berättigad kritik. Själv blev jag överraskad när jag hörde och såg landstingsfullmäktiges ordförande försvarade kommande jubiléumstillställning 21 september, i TV häromkvällen. Här fanns nämligen uppdelningen av två fester, en för landstingets "samarbetspartners" med en kuvertkostnad överstigande 5000kr! och en annan fest för personalen med en kuvertkostnad á 1000kr!

Själv funderar man varför det inte skulle kunna gå att anordna en enda stor jubiléumstillställning. Visst vore det ett utmärkt tillfälle om alla fick umgås med alla.

Det som nu kommer att hända är säkert att åtskilliga av de inbjudna kommer att avstå.  Det som skulle förbättra  varumärket - Landstinget Gävleborg - har fått sig en ordentlig knäpp på näsan genom massiv kritik i media och med därpå följande försvarstal på landstingets hemsida.

Sista ordet är inte sagt... själv deltar jag inte vid nämnda tillfälle - Inplanerat deltagande med annan aktivitet sedan länge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar